ATELIERUL DE TURTĂ DULCE - FOOD SAFETY CLUB


Atelierul de Turtă Dulce organizat de studenții Clubului Food Safety

 În pragul sărbătorilor de iarnă, studenții Clubului Food Safety din cadrul Facultății de Inginerie Alimentară - USVT, au adus magia Crăciunului mai aproape printr-un Atelier de Turtă Dulce dedicat comunității. Evenimentul, desfășurat într-o atmosferă caldă și plină de voie bună, a oferit participanților oportunitatea de a descoperi secretele preparării acestui desert tradițional, dar și importanța siguranței alimentare în bucătărie.

 Totodată, atelierul a fost un prilej de socializare, creativitate și promovare a valorilor Clubului Food Safety, punând accent pe conștientizarea practicilor sigure în manipularea ingredientelor.

Acest eveniment nu doar că a îmbinat tradiția cu educația, dar a demonstrat și implicarea activă a studenților în dezvoltarea unei comunități unite și responsabile. Atelierul de Turtă Dulce a fost un succes dulce, pe care cu siguranță participanții îl vor ține minte cu drag!

Comentarii

Știri - USVT

Facultatea de Agricultură, partener-cheie în proiectul AirMON pentru monitorizarea calității aerului în Banat

Tradiții Multiculturale Bănățene în Spațiul European la Facultatea de Inginerie Alimentară - USVT