Atelierul de vopsit ouă cu coloranți naturali



În 9-10 aprilie 2025, Facultatea de Inginerie Alimentară 🏫, împreună cu studenții din Clubul FoodSafety 🧪, a organizat un atelier dedicat vopsirii ouălor de Paște 🐣 cu coloranți naturali, folosind ingrediente precum ceapă roșie 🧅, sfeclă 🥬, curcuma ✨ și varză roșie.
Evenimentul a promovat creativitatea 🎨, sustenabilitatea 🌱 și siguranța alimentară 🔬, într-o atmosferă caldă și plină de culoare 🌈.
Mulțumim cadrelor didactice pentru sprijinul oferit și felicitări tuturor studenților implicați pentru implicarea, energia și rezultatele minunate!
A fost o experiență de neuitat!

Comentarii

Știri - USVT

USVT redefinește standardele la Conferința de Presă AirMON

Consumatorii devin co-creatori de inovație alimentară în cadrul EIT Food RIS Consumer Engagement Labs: Premixuri vegane pentru controlul greutății (Proiect RIS-2325-19153-02)

SynBio Timisoara Hackathon - USVT

SynBio Timișoara Hackathon 2024 -USVT

Ediția a III-a a evenimentului Timișoara Food Summit 2024 la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara